Termenii şi condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri şi servicii de către S.C. MAGIC COLOR PRINT S.R.L. (numită PrintHD.ro  de aici înainte), prin intermediul magazinului virtual www.printhd.ro (numită www.printhd.ro de aici înainte).

Legea aplicabilă contractului este cea a statului român.

Prezenta secțiune definește orice contract în temeiul căruia Vânzătorul, printhd.ro, transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât şi servicii.

Folosirea acestui site implică acceptarea Termenilor şi Condițiilor listate mai jos.

Prevederile de mai jos reprezintă Termenii şi Condiţiile PrintHD.ro,

În cazul în care ne informați, înainte de încheierea contractului (verificarea comenzii), că solicitați livrarea înainte de sau la o dată anume precizată, această dată fiind esenţială din punctul dvs. de vedere, vă rugam să nu plasați comanda, print.ro neasumându-și responsabilitatea pentru livrări la date fixe, ci înăuntrul termenului fixat în prezentul contract.

Prin accesarea în continuare a site-ului de către dvs. reiese acordul dvs. expres, explicit și în cunoștința de cauza cu privire la acceptarea termenilor și condițiilor contractuale, contractul producând efecte obligatorii asupra dvs.

Totodată, prin plasarea unei comenzi de către dvs. pe acest site, recunoașteți în mod explicit că această comandă implică o obligație directă de a plati vânzătorului PrintHD.ro

 

 1. Preambul

Cumpărător – persoană fizică sau juridică sau altă entitate care își face un cont pe site și care plasează o Comandă confirmată de Vânzător.
Vânzător – S.C. Magic Color Print S.R.L.  prin intermediul magazinului virtual PrintHD.ro, cu sediul social în Str. Tuzla, Nr.1 Bl. 11, Ap 60 , Bucuresti, având numar de inregistrare fiscala:  29320070, numar de ordine în registrul comerțului: J40/13323/2011

Datele de contact sunt disponibile în secțiunea “Contactati-ne”.

Comandă – un document electronic apărut ca formă de comunicare între PrintHD.ro și Cumpărător, prin care PrintHD.ro este de acord să livreze produsele comandate și Cumpărătorul este de acord să achite contravaloarea acestora.

Produse – bunuri care urmează a fi furnizate de către PrintHD.ro Cumpărătorului ca urmare a contractului încheiat.
Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimată în lei, plătită de către Vânzător către societatea autorizată cu preluarea operațiunilor de colectare, transport și valorificare/reciclare a deșeurilor echipamentelor electrice și electronice, astfel cum este prevăzut de legislația în vigoare.

PrintHD.ro nu face vânzări nesolicitate.

 

 1. Informații despre produs

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.printhd.ro sunt produse noi și în momentul livrării sunt insoțite de factura fiscală, conform legislației în vigoare.

www.printhd.ro poate publica pe site informații despre Bunuri și/sau Servicii și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

Produsele sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului contract și în limita stocului disponibil.

Din acest motiv PrintHD.ro își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în stocul magazinului, produsele ramase se demonstrează a fi neconforme pentru livrare sau din motive independente de PrintHD.ro.

Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Preturile afișate pe site sunt exprimate în lei cu preț final.

Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel afișat pe site în momentul plasării comenzii.

În condițiile prevăzute de lege, prețul Bunurilor electronice afișat pe site, include Taxa de timbru verde. În cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită detalii cu privire la suma exactă adăugată la prețul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relații cu Clienții PrintHD.ro

Cumpărătorul va fi obligat să achite și toate costurile suplimentare de transport, de livrare, taxele poştale sau de orice altă natură, suportate de profesioniști pentru a vă pune în posesia produselor comandate, costuri care se adaugă la prețul produselor comandate. (vezi cap.6 “Livrarea”)

Costul de utilizare a mijloacelor de comunicare la distanţă în vederea încheierii contractului vă aparține în totalitate.

De asemenea, în cazul plaților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON.

Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

Ne rezervăm dreptul de a schimba prețul produselor prezentate pe site fără o notificare prealabilă.

Ne asumăm răspunderea că valoarea comenzii plasate de dvs. nu se va modifica după confirmarea acesteia prin email la adresa specificată de dvs. la înregistrare.

PrintHD.ro nu oferă nici o garanție, în afară de cele prevăzute de legislația aplicabilă, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop.

Cumpărătorul este de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentând obligația PrintHD.ro de a acorda utilizatorilor dreptul de denunțare unilaterală a contractului conform legislației în vigoare, drept detaliat în cuprinsul acestui document.

Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea afișată pe monitorul dvs. și cea a produsului sau decalajele în ceea ce privește măsura/dimensiunea produselor, datorită particularităților acestora.

 

 1. Garanția legală de conformitate a produselor

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru, beneficiază de condiții de garanție legală de conformitate conform legislației în vigoare (legea nr.449/2003) și politicilor comerciale ale producătorilor.

Termenul de garanție legală este 30 de zile și se calculează de la data livrării produsului.

Prezumția lipsei de conformitate nu poate fi invocată atunci când:

– este incompatibilă cu natura produsului – această situație intervine, în general, în cazul produselor a căror durata medie de utilizare este mai mică de 6 luni

– este incompatibilă cu natura lipsei de conformitate – lipsa de conformitate este provocată de utilizarea incorectă a produsului de către consumator sau de uzura normală a produsului (ex: flyer, mapa personalizata).

 

Produsele comercializate de PrintHD.ro sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Garanția voluntară convențională se poate acorda doar dacă producătorul oferă o astfel de garanție comercială.

În nici într-un caz, drepturile consumatorului nu sunt afectate de existent sau inexistentă unei garanții convenționale comerciale.

 

Dacă sunteți persoană fizică, vă reamintim drepturile dvs. ca și consumator prevăzute în Legea nr. 449/2003, în special art. 9-14, și anume:

Art. 9 – Vânzătorul este răspunzător faţă de consumator pentru orice lipsă a conformităţii existentă la momentul când au fost livrate produsele.

Art. 10 – În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului să i se aducă produsul la conformitate, fără plată, prin reparare sau înlocuire, conform art. 11, sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privând acest produs, în condiţiile art. 13 şi 14.

Art. 11 – (1) În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situației în care măsura este imposibilă sau disproporţionată.

(2) O măsură reparatorie va fi considerată ca disproporţionată, dacă ea impune vânzătorului costuri care sunt nerezonabile în comparaţie cu cealaltă măsură reparatorie, luându-se în considerare:

 1. valoarea pe care ar fi avut-o produsele dacă nu ar fi existat lipsa de conformitate;
 2. importanţa lipsei de conformitate;
 3. dacă cealaltă măsură reparatorie ar putea fi realizată fără un inconvenient semnificativ pentru consumator.

(3) O măsură reparatorie va fi considerată ca imposibilă dacă vânzătorul nu poate asigura produse identice pentru înlocuire sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

(4) Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acestă a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoștință vânzătorului lipsa de conformitate a produsului.

(5) În cazul reparării produsului, în acesta vor fi montate numai piese noi.

Art. 12 – Noţiunea fără plată, prevăzută la art. 10 şi 11, se referă la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile poştale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manoperă, materiale utilizate şi ambalare.

Art. 13 – Consumatorul poate solicită o reducere corespunzătoare a preţului sau rezoluţiunea contractului în oricare dintre următoarele cazuri:

 1. ​dacă nu beneficiază nici de repararea, nici de înlocuirea produsului;
 2. dacă vânzătorul nu a luat măsura reparatorie într-o perioadă de timp rezonabilă;
 3. dacă vânzătorul nu a luat măsura reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fără inconveniente semnificative pentru consumator.

Art. 14 – Consumatorul nu este îndreptățit să solicite rezoluţiunea contractului, dacă lipsa conformităţii este minoră.”

 

Poate consumatorul să opteze pentru aplicarea garanției legale de conformitate atunci când produsul beneficiază de garanție comercială?

Având în vedere art. 25 din Legea nr. 499/2003, conform căruia drepturile consumatorilor prevăzute de lege sunt exercitate fără a aduce atingere altor drepturi pe care consumatorul le poate invoca conform celorlalte prevederi legale care reglementează răspunderea contractuală sau necontractuală, vă informăm că beneficiați de un drept de opțiune în privința temeiului juridic pe care vă puteți baza în situația în care, ulterior achiziției, vă confruntați cu o problema legată de produsele achiziționate.

 

 1. Comanda 

Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe site, prin completarea formularului de comanda aflat la sfarsitul fiecarei pagini de pe site care contine produse,  urmând a finaliza Comanda prin apasarea butonului trimite comanda angajându-se la plată prin una din modalitățile indicate expres. Odată trimisa comanda, cumparatorul va fi contactat de un reprezentant al PrintHD.ro in cel mai scurt timp posibil pentru verificarea corectitudinii comenzii si finalizare acesteia prin trimitere la tipar dupa ce a fost in prealabil primita confirmarea platii de catre cumparator prin Ordin de Plata sau este selectata optiunea cu plata Ramburs daca s-a soliticat trimiterea comenzii prin serviciile de curierat catre beneficiarul bunului cumparat. Un Bun este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Trimiterea comenzii a unui Bun, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei Comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii cat validarea comenzii cu dovada platii produsului.

Dacă PrintHD.ro confirma comanda integral, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii.

Acceptarea Comenzii de către PrintHD.ro se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (via e-mail) si/sau telefonic din partea PrintHD.ro către Cumpărător, conform căreia Comanda a fost verificată, și urmează să intre în procesul de tiparire si livrare, fără a necesita o confirmare de primire din partea Cumpărătorului.

PrintHD.ro nu consideră în niciun moment o comanda neconfirmată, adică pentru care nu a fost trimis email de confirmare, ca având valoarea unui Contract.

Prezentul Contract întra în vigoare la confirmarea finală a Comenzii de către InTRENDS.ro.

 

 1. Modalitatea de plată

Pentru cumpărăturile online cu livrare prin curier:

 

Plată se poate efectua:

– la livrare (ramburs).

 

 1. Livrarea

Livrarea se poate face prin curierat rapid cu unul din partenerii noștri ( FAN CURIER)

Ne rezervăm dreptul de a întârzia/refuza o livrare în cazul în care ați optat pentru plata on-line însă suma virată nu este evidențiata în conturile noastre până la termenul limita stabilit pentru vânzare.

Pentru livrarea prin curier rapid, tariful este de 15 Ron (TVA inclus).

Livrarea se face numai pe teritoriul României, între orele 9.00-17.00, de Luni până Vineri, în 24-48 ore de la plasarea și confirmarea cu succes a comenzii, la adresă specificată. In cazuri exceptionale timpul de livrare se poate prelungi pana la 5 zile lucratoare. Pentru situațiile în care transportatorul majoreză tariful de livrare, ne rezervăm dreptul, la rândul nostru, să modificăm acest preț, fără o notificare prealabilă. Majorarea de preț întră în vigoare și se aplică tuturor livrărilor expediate după anunțarea majorării, cu excepţia celor aflate în procesul de livrare.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. în momentul în care dvs. sau o parte terţă desemnată de dvs., alta decât transportatorul, întră în posesia fizică a produselor comandate.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai onora și expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale, pecuniare sau de altă natura fată de PrintHD.ro

În cazul în care clientul solicită în scris sau telefonic, ulterior lansării comenzii, modificări asupra comenzii, termenul de livrare poate fi de 15 zile lucrătoare de la momentul ultimei intervenții pe comanda inițială.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile asupra cărora se solicită mai mult de 2 modificări din momentul plasării și a celor cu date de contact incomplete/incorecte în lipsă unui răspuns din partea Cumpărătorului.

După doua încercări de livrare nereușite, efectuate de către firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerată anulată, iar acest contract reziliat.

Ne rezervăm dreptul de a expedia comenzi, persoanelor pe contul cărora se înregistrează cel mult doua comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes sau a caror valoare este mai mare de 1000 lei, doar cu plata in avans prin Ordin de Plata.

Pentru Perioadele promoționale, termenul de livrare al comenzilor plasate în intervalul desfășurării campaniei, poate fi diferit de cel afișat pe site-ul PrintHD.ro și se va face într-un interval de până la 7 zile lucrătoare de la acceptarea și confirmarea comenzii de către operatorii noștri.

 

 1. DREPTUL DE RETRAGERE

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Pentru cumpărăturile online cu livrare prin curier:

Vă informam că beneficiați de o perioadă de 14 zile calendaristice de la primirea coletului pentru a ne informa cu privire la retragerea din contract și returna Bunurile, fără a fi nevoit să vă justificați decizia de retragere şi fără a suportă alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3), art. 14 alin. (2) si art. 14 (3) din OUG nr.34/2014, adică să achitați:

– costurile suplimentare în cazul în care ați ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de Vânzător;

– costurile directe legate de returnarea produselor;

– sunteți responsabil și în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

 

 1. RETUR

Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, documentația completa, cu etichetele intacte).

NU vor fi acceptate la retur (enumerarea nu este limitativă):

– Produsele care nu mai au ambalajul original al producătorului în care a fost livrat;

– Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului ori eticheta de retur sunt deteriorate sau lipsesc;

– Produsele șifonate, spălate sau murdare;

– Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator

NOTǍ: Dacă se constată că nu sunt îndeplinite condițiile menționate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitată, iar coletul va fi retrimis către Cumpărător acesta urmând să suporte și costurile de retrimitere.

În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, cat si produsele din ambalaj incomplete, urme de uzura, șifonare, spălare, utilizare, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii ori documentație lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

Pentru a se evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi împreună cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abateri repetate săvârșite de client (de ex: produse ce nu aparțin PrintHD.ro, produse cu termen de returnare depăşit, produse folosite), inclusiv pentru refuzuri constant și repetate de preluare a comenzilor lansate de pe un cont de client etc. fără o notificare prealabilă.

Din motive operaționale, nu se pot schimba produse intre ele. Pentru a primi un alt produs, trebuie să se plaseze o nouă comandă.

 

Pentru cumpărăturile online cu livrare prin curier:

Cumpărătorul este obligat să notifice PrintHD.ro intenția de a returna conform termenului stipulate în Art. 7. DREPTUL DE RETRAGERE printr-o declaraţie neechivocă în care să vă exprimați decizia de retragere din contract și pe care să ne-o trimiteți scris via e-mail la office@printhd.ro care trebuie sa contina obligatoriu denumirea produselor, cantitațile și un cont IBAN impreună cu numele titularului contului.

Cheltuielile aferente returnării produselor vor fi suportate integral de către Cumpărător. Acceptăm retururile efectuate doar prin intermediul Fan Curier.

Contravaloarea produselor deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare în cazul unei returnări de produs sunt suportate de către dvs.

În cazul exercitării dreptului de retragere, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care ne-ați informat și înapoiat Bunurile vă vom rambursa toate sumele pe care le-am primit drept plată din partea dvs.,  prin transfer bancar în termen maxim de 14 zile lucrătoare de la momentul confirmării recepției și verificării integrității coletului returnat. Cumpărătorul este obligat să menționeze numărul contului IBAN și numele titularului de cont in cererea de retragere.

 

 1. Reclamații

PrintHD.ro răspunde în perioada de garanție pentru calitatea produselor vândute. Condițiile de garanție acordate consumatorilor sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992.

Toate reclamaţiile se vor formula în scris, de îndată ce este practic posibil şi în orice caz, în termen de maxim 48 h de la recepționarea comenzii de către Cumpărător prin contactarea Departamentului Relații Clienți, via e-mail pe office@printhd.ro. sau telefonic la numărul 0726 731 586 (linie telefonică cu tarif normal).

Reclamaţia trebuie documentată prin punerea la dispoziţie a tuturor datelor relevante privind evenimentul invocat. Reclamantul trebuie să pună la dispoziţia PrintHD.ro numărul comenzii/facturii, documentul de transport (NT), motivul reclamaţiei, fotografii (în cazul produselor neconforme Bunului de Tipar /deteriorate) cauzele presupuse a fi condus la reclamaţie, pretenţiile clientului.

În soluţionarea reclamaţiei se vor avea în vedere următoarele etape:

– verificarea preluării comenzii și livrării coletului;

– analiză internă.

În vederea soluționării reclamației, PrintHD.ro poate să decidă:

– remedierea produsului reclamat pe cheltuiala sa;

– plata contravalorii mărfurilor;

– respingerea reclamației;

Nici o reclamație nu va fi luată în calcul dacă marfa a fost modificată sau s-a intervenit în orice fel asupra ei. Prezenta enumerare nu este limitativă.

Clientul nu este îndreptățit să solicite daune de interese cu privire la calitatea sau cantitatea mărfurilor achiziționate de la PrintHD.ro, dacă nu a respectat procedura de reclamație sus-menționată.

Termenul de soluţionare a reclamaţiei va fi de maxim 15 zile calendaristice de la data înregistrării acesteia.

 

 1. Promoții și concursuri

Stabilim regulamentele promoțiilor și concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu sau pe paginile oficiale din rețele de socializare (Facebook, Google+, etc).

De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site.

În perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZǍ, se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare.

Comenzile care conțin vouchere de discount sau valorice nu pot fi cumulate cu alte comenzi!

Sub incidenta promoțiilor care sunt anunțate pe site și pe pagina oficială de Facebook, întră numai produsele semnalizate cu bulină de discount.

Promoțiile sunt valabile pentru comenzile plasate prin completarea formularului de comanda aflat la sfarsitul fiecarei pagini de pe site care contine produse,  urmând a finaliza Comanda prin apasarea butonului trimite comanda angajându-se la plată prin una din modalitățile indicate expres. pe durata desfășurării campaniei și în limita stocului disponibil.

PrintHD.ro poate anula o promoție fără o notificare prealabilă din motive independente (de ex: defecțiuni tehnice apărute în sistem, defecțiuni de natură software/hardware) de voința profesionistului (Vânzătorului).

 

 1. Confidențialitatea datelor și comunicări comerciale

Respectăm confidențialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale referitoare la magazinele noastre și brandul PrintHD.ro, doar în cazul clienților care s-au abonat la newsletter.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice PrintHD.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs. sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dvs.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisa, datată și semnată prin postă pe adresa societății noastre.

 

 1. Securitatea datelor și comunicările comerciale

Datele personale colectate vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site.

Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc. numai cu acordul prealabil al utilizatorului site-ului. (abonare la newsletter)

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

PrintHD.ro nu promovează spam-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru ștergerea acesteia. Comunicările realizate de către PrintHD.ro prin mijloace electronice de comunicare la distanță (i.e. e-mail) conțin datele de identificare complete și conforme ale expeditorului sau legături către acestea, la data transmiterii conținutului și legături pentru dezabonare.

 

 1. Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului www.printhd.ro sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul www.printhd.ro , va fi considerată tentativă de fraudă și va fi pedepsită penal conform legislației române în vigoare de către autoritățile competente.

 

 1. Limitare de responsabilitate

Nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site și orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal.

Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

PrintHD.ro nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către PrintHD.ro a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor după livrare și în special pentru pierderea acestora.

 

 1. Forța majoră

PrintHD.ro își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de PrintHD.ro care includ: incendii, explozii, inundații, condiții meteorologice extreme, deteriorarea utilajelor de tiparire, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forța majoră conform uzanțelor legii romanești.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile lucrătoare de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte parți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

16.Litigii

Orice litigiu apărut între Utilizatori Persoane Fizice și PrintHD.ro va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române din județul de la domiciliul consumatorului (Cumpărătorului).

 

17.Dispoziții finale

În conformitate cu prevederile Codul Civil, PrintHD.ro își rezervă dreptul de a efectua modificări ale prevederilor semnalate, precum și orice modificări asupra site-ului www.printhd.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

 

Utilizare cookie-uri

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea “cookie”-urilor utilizate de site-ul www.printhd.ro

Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile care urmează:

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: Adwords, Doubleclick.net, Google Analytics, Google.com, Trafic.ro, Facebook.com

Lista completa de cookie-uri de la terti poate fi consultata mai jos, in sectiunea Third party cookies (Cookie-uri ale tertilor).

 

“Cookie”-urile au rolul de a facilita accesul și livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setări (limba, țara, prețuri afișate în moneda națională.

“Cookie”-urile, pe baza informațiilor pe care le adună despre utilizatori, îi ajută pe deținătorii de site-uri să își eficientizeze produsul astfel încât acesta să fie cât mai ușor de accesat de către utilizatori, de asemenea cresc gradul de eficiență a publicității online și nu în ultimul rand pot permite aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse intr-un anumit spot pentru a face navigarea mai utila.

 

Ce este un “cookie”?

Cookie (“browser cookie” sau “HTTP cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome).

De retinut: “Cookie”-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet.

Un cookie este format din nume si continut, durata de existenta a acestuia fiind determinata, putand fi accesat din nou de webserver in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

 

Cookie-urile se clasifica in:

– Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in istoricul browser-ului care le memoreaza pana la momentul in care utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau inchide fereastra browserului.

– Cookie-uri Persistente – Acestea sunt stocate, in functie de durata prestabilita, pe hard-drive-ul unui computer sau echipament. Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de “third party cookies” – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

 

Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie contine informatii care fac legatura intre utilizatori si un anume website. Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

 

Care este durata de viata a unui cookie?

Durata se viata a unui cookie poate fi diferita, in functie de scopul pentru care este plasat. Exista cookie-uri folosite exclusiv pentru o singura sesiune – acestea nu mai sunt retinute dupa ce utilizatorul iese de pe website. Cookie-uri permanente – sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website, insa pot fi sterse oricand de utilizator.

 

Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite parti de continut de pe anumite site-uri pot fi plasate pe website-ul accesat, de catre terte parti prin intermediul bannerelor, boxurilor sau linkurilor – iar toate aceste instrumente pot contine cookie-uri. Ele se numesc “third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv, iar furnizorii terti se supun legilor in vigoare si politicilor de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

 

Lista cookie-urilor pe care le folosim

Lista de mai jos contine denumirea Cookie-urilor pe care le folosim si ce date stochează.

Denumire COOKIE Descriere COOKIE
CART Asociere cu cosul de cumparaturi.
CATEGORY_INFO Retine informatia aferenta paginilor din categorii; ajuta la afisarea paginii cu rapiditate.
COMPARE Retine produsele introduse in lista de comparare.
CURRENCY Moneda selectata
CUSTOMER O versiune criptată a ID-ul de client cu magazinul.
CUSTOMER_AUTH Un indicator dacă esti autentificat in magazin.
CUSTOMER_INFO O versiune criptata a grupului de clienti de care aparții.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stochează ID-ul de segment aferent clientului
EXTERNAL_NO_CACHE Un steag, care indică dacă cache-ul este dezactivat sau nu.
FRONTEND ID-ul tau de sesiune pe server.
GUEST-VIEW Permite utilizatorilor neautentificati să editeze comenzile.
LAST_CATEGORY Ultima categorie pe care ai vizitat-o.
LAST_PRODUCT Ultimul produse pe care l-ai accesat.
NEWMESSAGE Indică dacă un nou mesaj a fost primit.
NO_CACHE Indică dacă este permisă utilizarea cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Un link către informații despre cosul de cumparaturi si despre istoricul de vizualizare.
POLL ID-ul chestionarelor in care ați votat recen.
POLLN Informatii despre chestionarele in care ati votat.
RECENTLYCOMPARED Produsele pe care le-ati comparat recent.
STF Informatiii despre produsele pe care le-ati trimis prietenilor perin email.
STORE Tipul de vedere sau limba aleasa pentru magazinul online.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Arata daca un vizitator a aprobat folosirea cookie-urilor.
VIEWED_PRODUCT_IDS Produsele pe care le-ai vizionat recent.
WISHLIST O lista criptata a produselor pe care le-ai adaugat la lista obiectelor dorite.
WISHLIST_CNT Numarul de obiecte din lista obiectelor dorite.